Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud încep pregătirea pentru meciul cu CSM Alexandria

105
Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud încep pregătirea pentru meciul cu CSM Alexandria - 1-1647773610.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud reintră în febra Ligii Naţionale, care se reia week-end-ul viitor, după o întrerupere de o lună de zile. Daniel Vasile, Gabriel Ilie şi Marin Vegar se întorc de la loturile naţionale şi se vor alătura echipei la pregătire în Sala Sporturilor, sub comanda antrenorului George Buricea.

Din păcate, atât cei doi internaţionali români, cât şi bosniacul au ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2023. Tricolorii au câştigat returul cu Macedonia de Nord, scor 24-22, insuficient însă pentru a merge mai departe, după ce pierduseră la Skopje cu 22-30. Gabi Ilie a fost unul dintre preferaţii selecţionerului Xavier Pascual, care a mizat pe tânărul jucător al Constanţei la linia de 9 metri, o experienţă importantă pentru un inter stânga de numai 23 de ani.

Portarul Dani Vasile a evoluat bine în meciul de la Bucureşti, reuşind câteva intervenţii spectaculoase în faţa lui Lazarov & comp.

Nici Marin Vegar nu a avut mai mult succes. Bosnia-Herţegovina a pierdut ambele jocuri cu Grecia şi a spus adio turneului final de anul viitor.

De luni, 21 martie, lotul Dobrogei Sud va fi complet şi se va concentra asupra meciului cu CSM Alexandria.

„Abia aşteptăm să jucăm, sperăm să avem o sală plină. Sunt convins că acum vor veni şi cei care nu au putut în starea de alertă. Vrem să sărbătorim cu o victorie revenirea publicului la sală”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

Meciul HC Dobrogea Sud - CSM Alexandria contează pentru etapa a 22-a a Ligii Naţionale şi se va disputa duminică, 27 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor. Intrarea va fi liberă.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4813 secunde