UPDATE. La bordul elicopterului prăbuşit peste o grădiniţă plină se afla ministrul de Interne din Ucraina. Acesta a murit! 16 decedaţi

524
UPDATE. La bordul elicopterului prăbuşit peste o grădiniţă plină se afla ministrul de Interne din Ucraina. Acesta a murit! 16 decedaţi - untitled-1674028862.jpg

Articole recomandate

UPDATE -  Potrivit unor informaţii de ultim moment, ministrul ucrainean de Interne a murit. Oficialul se afla în elicopterul prăbuşit peste o grădiniţă, la Kiev. Bilanţul provizoriu urcă la 16 morţi. Informaţia vine de la poliţia din Ucraina.




UPDATE - Ministrul de interne ucrainean Denis Monastîrski (42 de ani), dar şi prim-adjunctul său Evgheni Ienin (42 de ani) şi un alt înalt demnitar care se aflau la bordul elicopterului şi-au pierdut de asemenea viaţa, a declarat şeful poliţiei ucrainene Ihor Klimenko.


xxx


În dimineața zilei de miercuri, 18 ianuarie, un elicopter s-a prăbușit în perimetrul unei grădinițe din orașul Brovary, regiunea Kiev, iar la fața locului a izbucnit un incendiu, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției din regiunea Kiev, potrivit RBC Ucraina.


"În orașul Brovary, un elicopter a căzut lângă o grădiniță și o clădire rezidențială. În momentul tragediei, în grădiniță se aflau copii și angajați ai instituției. În acest moment, toată lumea a fost evacuată. Există victime", a scris șeful OVA Oleksiy Kuleba.


La fața locului se află ambulanțe, poliție și pompieri.




foto: stiripesurse.ro/Magnoliya TV






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4971 secunde