UPDATE / Preşedintele Serbiei: "Fetiţa de doi ani, dispărută acum 10 zile, A FOST GĂSITĂ MOARTĂ!"

472
UPDATE / Preşedintele Serbiei:

Articole de la același autor

În urmă cu puţin timp, preşedintele Serbiei a anunţat că fetiţa de doi ani, dată dispărută în urmă cu 10 zile şi despre care se spunea că ar fi fost răpită şi adusă în România, a fost găsită moartă, anunţă jurnaliştii Antena3.


 De asemenea, două persoane au fost arestate după ce au recunoscut că au ucis fetiţa, însă deocamdată nu au fost dezvăluite detalii.

Citeşte şi ALERTĂ RĂPIRE! Fetița de doi ani, dispărută de o săptămână, ar fi fost văzută alături de două românce



Citeşte şi Mobilizare de forţe pentru găsirea unui copil de doi ani dispărut fără urmă!




Potrivit președintelui, cele două persoane sunt duse, în acest moment, la locul unde au abandonat cadavrul.

”Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit”, a spus președintele Serbiei, Aleksandar Vučić.

Potrivit Telegraph, fetița ar fi fost lovită cu mașina. Ulterior, cele două persoane i-au aruncat trupul pe un câmp și au fugit.

UPDATE / Cine sunt presupușii criminali

Crima ar fi fost comisă de doi angajați ai Societății de Utilități Publice „Vodovod” din Bor, S.J. (50 ani) din satul Luka și DD (50 ani) din satul Zlot.

„S.J. este suspectat că ar fi lovit un pieton, o copilă pe nume Danka, în vârstă de doi ani, cu vehiculul companiei la care lucrează, un „Fiat Panda”, pe strada Radomir Putnika, ucigând-o.

Împreună cu colegul său D.D. „au băgat cadavrul fetei în portbagajul autovehiculul, după care s-au deplasat la o groapă sălbatică de pe „Putul Starobanjski” de lângă Bor, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului”, spune o sursă apropiată anchetei, scrie antena3.ro

S.J. este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni grave împotriva siguranței circulației publice, iar D.D. de complicitate după săvârșirea infracțiunii. Ambii au fost reținuți pentru 48 de ore.

Cercetările arată că totul a avut loc pe 26 martie, în jurul orei 13.52, adică la numai șapte minute după ce fetița a dispărut, potrivit declarațiilor mamei.

„S.J. este acuzat că nu a ajustat viteza autovehiculului la starea și condițiile de pe carosabil, astfel încât a lovit fata cu partea dreaptă față a autovehiculului și a ucis-o”, potrivit unei surse din anchetă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6094 secunde