Viktor Orban: „Ne-ar plăcea ca Donald Trump să se întoarcă”

87
Viktor Orban: „Ne-ar plăcea ca Donald Trump să se întoarcă” - 1-1708247981.jpg

Articole de la același autor

Premierul ungar Viktor Orban a declarat că şi-ar dori ca Donald Trump să se întoarcă la Casa Albă şi să facă pace în partea de est a Europei, în discursul anual despre starea naţiunii rostit sâmbătă, potrivit agenţiei MTI.

Orban a spus că anul 2024 ar putea constitui un punct de cotitură odată cu alegerile în Uniunea Europeană, în SUA, în India şi în alte zeci de locuri.

„Scena politică mondială va arăta complet diferit la sfârşitul anului, iar dacă Dumnezeu ne ajută, spaţiul de manevră al Ungariei va creşte într-o măsura nemaiîntâlnită de mult timp. Nu putem avea un cuvânt de spus în alegerile din alte ţări, dar ne-ar plăcea foarte mult ca Donald Trump să se întoarcă”, a precizat premierul ungar.

El a adăugat că „birocraţii de la Bruxelles nu vor scoate Europa din criză” şi că o nouă aripă de dreapta europeană, din care făc parte şi ungurii, ar putea aduce o schimbare reală.

„Ungaria a ieşit cu greu dintr-un 2023 foarte dificil, dar nu poate fi nemulţumită de rezultate”, a mai spus premierul Viktor Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde