YouTube lansează o platformă consacrată alegerilor prezidențiale din SUA

175
YouTube a lansat o platformă video consacrată alegerilor prezidențiale americane din noiembrie 2012, care va propune, între altele, transmisiuni în direct de la convențiile democrată și republicană, precum și de la dezbaterile prezidențiale.

Potrivit site-ului, această platformă - care nu va produce conținut original - este concepută ca un "canal totul în unu" ce va permite urmărirea tuturor "momentelor cheie ale alegerilor, din acest moment până la alegerile din 6 noiembrie".

"Veți putea urmări toate discursurile de la convenții, dezbaterile prezidențiale în direct", detaliază blogul YouTube. "Nu va mai trebui să mergeți în altă parte, toate evenimentele acestor alegeri vor avea loc aici, în direct", adaugă acesta.

Printre înregistrările video de pe platformă (youtube.com/politics), se regăsesc imagini și spoturi realizate de partidele politice, precum și de diverse televiziuni sau publicații, cum ar fi ABC News, Al Jazeera, New York Times și Wall Street Journal, precizează Olivia Ma, responsabilă de actualitate și informații la YouTube.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2944 secunde