Leacuri împotriva balonării și constipației

638
4
Leacuri împotriva balonării și constipației - siteleacbalonare-1398881318.jpg
Iată câteva remedii naturale recomandate de Sănătate.ro, pe care poi să le încerci pentru combaterea balonării:
Salată de mărar cu semințe de in. Mărarul conține fier, antioxidanți, vitamina D, sodiu, potasiu șimagneziu. Pe lângă faptul că ajută la combaterea balonării, salata cu mărar este indicată și împotriva anemiei, constipației și a tulburărilor psihice. Consumă salată o dată pe zi, pe stomacul gol.


Ceaiul de salvie. Ceaiul de salvie are un efect relaxant asupra mușchilor și combate spasmele. Pune  într-o cană o linguriă de salvie uscată i mărunită, peste care toarnă o cană de apă clocotită. Lasă cana acoperită 15-20 de minute, apoi strecoară lichidul. Bea ceaiul cald, cu inghiituri mici, de 2-3 ori pe zi.


Pătrunjel. Câteva frunze de pătrunjel mestecate bine, imediat după masă, pot fi de un real folos în combaterea balonării.
Ceaiul de mentă. Înainte de fiecare masă și dimineața pe stomacul gol bea câte o cană de ceai de mentă. Peste o linguriță rasă de plantă uscată toarnă apă fierbinte. Lasă la infuzat 9-10 minute. Nu adăuga zahăr sau miere.


Ceaiul de busuioc. Toarnă o cană de apă clocotită peste o linguriță de plantă uscată și mărunțită. Acoperă vasul și lasă-l la infuzat 10 minute. Bea ceaiul cald, de 2 ori pe zi.


Apă cu lămâie. Bea dimineaa pe stomacul gol un pahar de apă, amestecat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Pe lângă faptul că acest obicei combate eficient balonarea, apa cu lămâie te ajută să-ți menții silueta. Evită acest tratament, dacă suferi de gastrită sau ulcer.


Ceaiul verde. Cel mai bun remediu natural împotriva constipației este ceaiul verde. Acesta nu trebuie băut mai târziu de ora 4 după amiază. Bea de 2 ori pe zi, cam la aceleași ore. Copiii, femeile însărcinate și cele care alăptează trebuie să se abțină de la ceaiul verde.




Comentează știrea

chocolate hermes
18 mai 2014
chocolate hermes

shop hermes bracelet online Stiri Cetățenești : Leacuri împotriva balonării și constipației | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online chocolate hermes http://www.leiflahn.dk/chocolate-hermes-united-kingdom-hermes-bags-6778.aspx

hermes samstag
19 mai 2014
hermes samstag

hermes paket filiale Stiri Cetățenești : Leacuri împotriva balonării și constipației | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes samstag http://zxcv.dk/hermes-samstag-birkin-are-created-from-the-finest.aspx

MBT Kaya Shoes
4 iunie 2014
MBT Kaya Shoes

mbt shoes washington dc Stiri Cetățenești : Leacuri împotriva balonării și constipației | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kaya Shoes http://www.xunhuanet.com/mbt-shoes/mbt-shoes-for-women-on-sales.asp

shop hermes handbags
9 iunie 2014
shop hermes handbags

hermes paket kaputt angekommen Stiri Cetățenești : Leacuri împotriva balonării și constipației | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online shop hermes handbags http://www.ishtarjo.com/image/shop-hermes-handbags-belgique-hermes-8079.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru otită
Marţi, 29 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru o vedere mai bună
Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri care taie greața
Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru crizele de fiere
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri simple contra mătreții
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : "Mă balonez,  indiferent ce mănânc!"
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Scapă de răceală pe cale naturală
Pagina a fost generata in 1.8135 secunde