De ce organul nu lovește mârlanul?

694
De ce organul nu lovește mârlanul? - b9978645dcddd6ff72f77cf90e6f4bd5.jpg
Mass-media dăunează grav sănătății mintale a polițiștilor. Mă uitam la o știre despre un șofer beat, care doar ce făcuse praf vreo două mașini și, dus la spital, refuza să dea probe de sânge, lovea un cameraman și făcea mișto de polițiști, dansând ca o egretă în fața lor.
Și, vorba unei tute de la TV (nota redacției mondene - Andreea, animatoare în club, văzută la Capatos), m-am dramatizat. Adică m-am enervat. Personal, i-aș fi cerut cameramanului să filmeze puțin peretele și l-aș fi bătut măr pe acel individ. După care îl filmam iarăși și spuneam că s-a împiedicat și a căzut, că doar e beat. Apoi îl băgam o noapte în celulă, să mediteze la ce e bine, la ce e rău. După care îl mai băteam o dată când își revenea din beție, ca să nu uite. La final, îi făceam un dosar penal și îl mai băteam o dată, preventiv.
Poate asta s-ar fi întâmplat, dacă n-ar fi fost reporterii acolo să filmeze. Alți polițiști sunt ceva mai "serioși". Vă aduceți sigur aminte de tipul pălmuit în fața camerelor, care a ripostat (deși cu întârziere, părerea mea), plesnind-o pe agresoare, nu cu o floare, ci cu tot ghiveciul, în fața camerelor de filmat.
Oricum, polițiștii și medicii și alții care dau zilnic de astfel oameni riscă să se îmbolnăvească de nervi, dacă se mai ține presa de capul lor atâta. Până la urmă cred că o să înceapă reporterii și cameramanii să răspundă cu violență, doar ca să le facă un serviciu celor pe care îi filmează.
Revin la părerea (destul de infantilă) că avem nevoie de jedi! Închipuiți-vă o lume în care orice idiot este pus la respect imediat. Înjuri în trafic? JAP! Capul tăiat. Scuipi un polițist și faci circ la spital? JAP! Mort. Arunci gunoi de la balcon sau din mașină? JAP, JAP! Mâna tăiată. După care și capul tăiat! Te iei de oameni în troleu și pe stradă, agresezi copii la școală? Ați prins ideea. JAP!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Aprilie 2010
Stire din Comentarii : Iartă-i, Doamne!
Joi, 01 Aprilie 2010
Stire din Comentarii : Postim. Așa e moda!
Marţi, 30 Martie 2010
Stire din Comentarii : Ce pana mea pe Lacul Siutghiol…
Pagina a fost generata in 0.3888 secunde