Pastilă pentru tinerii șacali

509
1
Pastilă pentru tinerii șacali - af2584b5bb7fffb22c8f27c5b9657ccf.jpg
Celor care mai aveau de doi bani speranțe că junimea română (prezentă, iată, consistent în Parlament și în Executiv) va revigora clasa politică le dau o veste proastă: lupii tineri din politică sunt mai răi, mai fără de scrupule, mai nesimțiți decât ăi vechi. E ca în famigliile siciliene: don-ii bătrâni erau "oameni de onoare", în vreme ce tinerii mafiosi nu dau o ceapă degerată pe asemenea bazaconii.
Am tot urlat că vrem să aruncăm fosilele la gunoi, faceți loc, să vină tinerii la Putere, să dăm Viagra clasei politice, să scăpăm de criptocomuniști și nomen-claturiști! Da, scăpăm de ei, dar nu ca urmare a vreunui act de voință populară concertată, direcționată, ci dintr-un motiv foarte... natural: îmbătrânesc și crapă.
Dar ce vine după ei, mamma mia! Voiajori ca Gușă, tupeiști ca Ridzi și EBa, guri bogate și nesimțite ca Boureanu, guriști sarcastici ca Șandru, maeștri în manipularea maselor precum clanul Mazăre sau tâmpiți propulsați în linia întâi a politichiei pur și simplu pentru că știu să facă un singur lucru, dar îl fac bine: pupă dosuri de barosani.
Sunt prea bătut în cap să pricep sforăriile din această hazna denumită pompos "clasa politică românească". Dar nu-mi vine să cred când văd că politicieni tineri, juni de care ne agățam ca de ultimul colac de salvare, domni și domnișoare altfel puși la patru ace sau trase ca prin inel, figuri prezentabile adică, dau niște tunuri la care antecesorii lor - acum năpârliți - nici nu visau. Politicieni tineri care duc insulta și porcăiala pe culmi amețitoare. Politicieni tineri care-și falsifică CV-urile și vorbesc de amantlâcurile dușmanului. Mai că mi se face dor de meandrele concretului iliescian.

Comentează știrea

MorrisLet
26 decembrie 2022
MorrisLet

http://www.hydroxychloroquinex.com/#

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iulie 2009
Stire din Comentarii : Cine-i de vină?
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Comentarii : De ce se moare pe șosele?
Sâmbătă, 27 Iunie 2009
Stire din Comentarii : Moonwalker
Marţi, 23 Iunie 2009
Stire din Comentarii : Respect, Chilian!
Pagina a fost generata in 0.3744 secunde