Atenție, profesori! Încep înscrierile la plata cu ora

774
1

Articole recomandate

În perioada 30 august - 2 septembrie, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la unitățile de învățământ care au posturi neocupate pe lista posturilor vacante / rezervate se primesc cereri de angajare în regim plata cu ora. 
Iată documentele necesare derulării acestei etape:

l Plata cu ora unitate: se completează de cadrul didactic titular / asociat / pensionar și se depune, împreună cu documentele specificate, la unitatea de învățământ. 

Cererile primite de unitățile de învățământ sunt analizate în CA al unității pe 3 septembrie. Cadrele didactice care primesc acord de angajare în regim de plata cu ora nu participă la ședința publică organizată de ISJ, ocuparea posturilor urmând a fi realizată în baza machetelor comunicate de unitățile de învățământ de la care au primit acord. 

l Plata cu ora ISJ: se completează de cadrul didactic titular / asociat / pensionar care nu a primit aprobare din partea unei unități de învățământ / nu a depus cerere la o unitate de învățământ și se depune, împreună cu documentele specificate, la ISJ, compartimentul MRU. 

Repartizarea pe posturi se face în ședință publică în data de 6 septembrie, în ordinea descrescătoare a punctajului calculat conform fișei de evaluare. Prezența cadrelor didactice în ședința publică este obligatorie. 

l Macheta plata cu ora: se completează de unitatea școlară care a primit solicitări de angajare în regim de plata cu ora și se depune la Registratura ISJ, termen - 4 septembrie. Nerespectarea termenului conduce la neocuparea posturilor de către cadrele didactice.



Comentează știrea

Pârzăleta
30 august 2013
aviz hodorogilor

Aviz hodorogilor care mai vor să predea istorie după pensionare: care îndrăzniți sa luati vreo ora de istorie, sa va faceti si orele ! Altfel, consiliul parintilor or sa il bombardeze pe sef cu reclamatii!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1222 secunde