Ce cred elevii despre schimbările din noul an școlar

198
Ce cred elevii despre schimbările din noul an școlar - elevoi-1662041418.jpg

Articole de la același autor

Luni, 5 septembrie, școlile își deschid din nou porțile, cu o săptămână mai devreme față de anii anteriori. Noul an vine, însă, și cu alte modificări: în loc de semestre vor exista cinci module, care vor alterna cu cinci vacanțe. Mai mult de atât, tezele nu vor mai fi obligatorii și va exista o singură medie pe tot parcursul anului școlar. O nouă modificare a fost anunțată pe ultima sută de metri: media anilor de studiu nu va mai fi luată în calcul la admiterea la liceu. 


Noile modificări nu sunt pe placul tuturor copiilor. Elevii sunt în continuare supuși la schimbări, după ce în ultimii doi ani de școală nu s-a reușit menținerea unui ritm stabil și previzibil de învățare. Pe de altă parte, unii se bucură că vor avea mai multe vacanțe.

„Sincer, mi se mare mult mai ok așa, pentru că avem și vacanțe”, „N-o să-mi placă, că va trebui să dăm la fiecare modul un test, dar asta este”, „Mi se pare mult prea greu pentru copii, este o schimbare așa… foarte mare. Până acum am fost obisnuiți cu anul școlar trecut și acum deodată s-au băgat module”, sunt doar câteva dintre părerile elevilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5697 secunde