Colegiul Pedagogic, participant într-un proiect european ce valorizează experiența acumulată în pandemie

463
4

Articole de la același autor

În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, la R.S.G. Slingerbos, Levant, Harderwijk, Olanda, s-a desfășurat prima mobilitate din cadrul proiectului „I-Learn" la care au participat doi profesori și trei elevi ai Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu" din Constanța.

Elevii și profesorii Colegiului au fost inserați în programul școlii, participând atât la activitățile curriculare planificate, cât și la cele extracurriculare (ex: vizitarea în Amsterdam a muzeelor Van Gogh și Rembrandt Van Rijn, a muzeului Madame Tussaud, a teatrului Yuschinski etc).

Proiectul „I-Learn" se va derula pe o perioadă de cinci ani școlari și va implica schimburi de elevi și profesori din școlile partenere din Spania, Italia, Olanda, Germania și Portugalia.

Partenerii Colegiului în acest proiect sunt școli cu care instituția a derulat deja proiecte de tip Comenius și Erasmus +, prin acest demers, instituțiile implicate vor valoriza experiența acumulată în contextul social pandemic în privința derulării procesului instructiv-educativ derulat în format blended-learning și online.

Mobilitățile proiectate se vor derula atât în format fizic, cât și blended-learning și online, la nivelul instituției, coordonatorul proiectului fiind directorul Colegiului - prof. dr. Anamaria Ciobotaru.

În perioada 13 – 20 noiembrie, elevii și profesorii olandezi se vor afla în Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, participând la activitățile programate. Unele dintre activități se vor derula în format blended-learning, alăturându-se astfel și elevii și profesorii din școlile partenere din Spania, Italia, Germania și Portugalia.

„Instituția noastră, deținătoare a titlului de Școală Europeană de cinci ori consecutiv, derulează un parteneriat solid, de succes, din anul 2009 cu R.S.G. Slingerbos, Levant, Harderwijk din Olanda”, a transmis prof. Anamaria Ciobotariu. 

Comentează știrea

Micul Mazgalici
3 noiembrie 2022
La Vopsea

Vopsita-Vopsita ca are taticul grija dar la tablou acolo pe scara de hirtie cu minutatie. (adica asa e armonia de natura : mamica de iarba verde).

Gina
5 noiembrie 2022
Cainii latra, ursu...

Interesul poarta fesu...Cat madam si amicuta se plimbau prin Coffee shopuri, la pedagogic dadeau buzna vagabonzii si deh! se lasa cu degete rupte de la mana celeilalte acolite- Poly Popescu , dar ce sa vezi : nu se cheama Politia pentru ca nu permite directoarea! Lordul si profii de serviciu nu au facut fata. Se merge iar pe musamalizare...ca doar e obisnuinta locului - profii iau bataie, elevii nu patesc nimic !

Cristina
11 noiembrie 2022
Greieras

Lasa-i fata in pace ! [7139] e cu Ghinion!

Răspuns la: Cainii latra, ursu...
Adăugat de : Gina, 5 noiembrie 2022
Interesul poarta fesu...Cat madam si amicuta se plimbau prin Coffee shopuri, la pedagogic dadeau buzna vagabonzii si deh! se lasa cu degete rupte de...
Bibliografie de Furtuna cu Tunete
11 noiembrie 2022
Mitologia

Ogygia, cartea a-V-a si Pictura de Desene Animate.[ref. Micul Mazgalici fara culori]

Răspuns la: Greieras
Adăugat de : Cristina, 11 noiembrie 2022
Lasa-i fata in pace ! [7139] e cu Ghinion!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3301 secunde