Competiție de proiecte interdisciplinare pentru aplicații ale muzicii în terapie

197
Competiție de proiecte interdisciplinare pentru aplicații ale muzicii în terapie - xcompetieideproiecte-1663155373.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Arte și Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, organizează, joi, 15 septembrie 2022, la Sala Multimedia a Bibliotecii Universitare „Ion Popișteanu”, „Competiția de proiecte interdisciplinare pentru aplicații ale muzicii în terapie”, eveniment parțial finanțat prin programul de sprijin al activităților studențești extracuriculare ale Ministerului Educației.

Potrivit prof. univ. dr. Valentina Pomazan și conf. univ. dr. Ruxandra Mirea, din partea organizatorilor evenimentului, în cadrul competiției se va desfășura un atelier interdisciplinar la care sunt invitați să participe atât specialiști și studenți ai facultăților de arte, muzică, psihologie, medicină, teologie, cât și orice student interesat de aplicații interdisciplinare în acest domeniu.

„Atelierul va fi orientat asupra practicii în meloterapie și se va desfășura ca o serie de exerciții demonstrative interactive, destinate cunoașterii, înțelegerii și aplicării principiilor utilizării muzicii în scop terapeutic. De asemenea, participanții vor avea prilejul să încheie activitățile cu o demonstrație aplicativă, care va fi apreciată de comisia de specialiști, în cadrul unei competiții studențești”, precizează organizatorii.

Toți cei înscriși vor obține certificate de participare, iar primele patru lucrări – respectiv, locul I, II, III și mențiunea I – vor fi premiate cu diplome.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7076 secunde