Trupa Zbumzzi invită copiii la o porție de distracție

411
Trupa Zbumzzi invită copiii la o porție de distracție - trupazbumzzi-1659600438.jpg

Articole de la același autor

În perioada 9-25 august 2022, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 16:00-18:00, și 19:00-20:00, în Parcul Arheologic, de lângă Primăria Municipiului Constanța, Trupa Zbumzzi invită copiii la o porție zdravănă de distracție, pentru că „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este minunată!

Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Programul este organizat după cum urmează:

În zilele de MARȚI: începând cu orele 16:00, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Trupa Zbumzzi pentru evenimentul intitulat Ziua Culorilor, un eveniment ce implică participarea, pe echipe, la jocuri pentru copii și tineret, cu scopul de a descoperi culorile.

În zilele de MIERCURI: începând cu orele 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi, pentru evenimentul intitulat Magia copilăriei, eveniment ce presupune participarea la jocurile copilăriei, jocuri binecunoscute de către toți, și cu un farmec aparte, ce necesită muncă în echipă și pasiune.

În zilele de JOI: începând cu orele 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi la evenimentul intitulat Liber la vacanță, un eveniment ce implică jocuri, activități sportive și antrenante, și exersarea creativității, pe baza unui concurs.

Trupa Zbumzzi va organiza în zilele de MARȚI, MIERCURI și JOI, începând cu orele 19:00, spectacole de teatru pentru copii, după cum urmează:

- MARȚI (9, 16); JOI (25): spectacol de teatru, intitulat HAI HUI ÎN ȚARA ZBUMZZI .- MIERCURI (10, 17, 24): spectacol teatru de păpuși, intitulat CEI TREI PURCELUȘI

- JOI (11, 18); MARȚI (23) : spectacol teatru de păpuși, intitulat SCUFIȚA ROȘIE

Accesul și participarea la proiectul Vacanța de vară cu Zbumzzi sunt gratuite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8745 secunde