De Ziua Femeii, trupa VUNK concertează pe scena Centrului „Jean Constantin”

359
De Ziua Femeii, trupa VUNK concertează pe scena Centrului „Jean Constantin” - x-concert-vunk-1678195376.jpg
De Ziua Femeii, turneul „Tu și dragostea”, ce va purta formația VUNK prin toată țara în primăvara acestui an, ajunge în orașul de la malul mării. Concertul va avea loc miercuri, 8 martie 2023, ora 19.30 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru tineret “Jean Constantin”, iar biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

„Doamnelor și domnișoarelor din Constanța, ne-ați lipsit! A trecut ceva vreme de când nu am mai cântat împreună, dar venim în orașul vostru în cea mai potrivită zi pentru a vă sărbători, pe 8 martie, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret! «VUNK, Tu și Dragostea», de atât este nevoie să începem memorabil primăvara asta! Femeile care au trecut prin viața noastră ne-au inspirat să scriem aproape toate cântecele pe care le știți de la noi și în care sperăm că vă regăsiți, uneori. Și cum mereu ne-am arătat recunoscători pentru toate cele care au scos din noi ce este mai frumos, cel mai potrivit și sincer o facem cântând. Cu și pentru voi.

“1000”, “Balada pentru o minune”, “Felicitări, ai reușit”, “Pleacă”, “Vino du-te”, “Ultimul anunț”, “Mi-e dor de tine”, “Lacrimi de coniac”, vor suna mult mai frumos și puternic cântate și de vocile voastre. Venim cu toată bucuria, cu dor nemăsurat și mai ales cu pofta de a vă descoperi!”, transmit membrii trupei VUNK.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.252 secunde