Dezbatere publică în sistem videoconferință privind modificarea și completarea Statutului elevului

189
Dezbatere publică în sistem videoconferință privind modificarea și completarea Statutului elevului - x-dezbatere-publica-1677684803.jpg
Pus în dezbatere publică la jumătatea lunii trecute, proiectul de ordin privind modificarea și completarea Statutului elevului se va afla în dezbatere publică, în sistem videoconferință, la inițiativa Ministerului Educației.

Sunt invitați să participe, în sistem online, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, reprezentanți ai presei, în limita a 100 de persoane.  

Înscrierea se va realiza în sistem electronic printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro, până la data de 3 martie 2023, ora 16:30.

Înscrierea va include: numele și prenumele participantului/reprezentantului legal, după caz, organizația pe care o reprezintă, datele de contact, numărul de telefon, adresa de e-mail la care se va transmite link-ul pentru logare, precum și confirmarea participării la dezbatere.

Persoanele interesate să-și prezinte verbal propunerea în cadrul dezbaterii publice sunt rugate să se înscrie la adresa de e-mail anterior menționată și vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.

Propunerile se vor face în scris, în format electronic (word), cu specificarea secțiunilor, capitolelor, articolelor din proiectul de act normativ supus dezbaterii, prin formularul anexat (disponibil mai jos, sub tag-ul Materiale informative) și se vor transmite la adresa de e-mail menționată anterior până la data 3 martie 2023, ora 16,30.

În situația în care propunerile formulate sunt semnificative, timpul dedicat susținerii acestora poate fi prelungit, o singură dată, cu încă 3 minute, de către persoana care coordonează desfășurarea dezbaterii publice.

Luarea cuvântului de către participantul/reprezentantul legal se va realiza în ordinea înscrierii pentru participarea la dezbaterea publică.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3889 secunde