Două eleve ale Liceului „Ovidius” au primit titlul de „Tineri Ambasadori”

688
Două eleve ale Liceului „Ovidius” au primit titlul de „Tineri Ambasadori” - xdouaeleve-1671624392.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a participării la cea de-a zecea ediție a concursului național Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice, organizat în cadrul proiectului Angajament Pentru Climă, două eleve ale Liceului Teoretic „Ovidius” au primit titlul de „Tineri Ambasadori”.

Proiectul Angajament Pentru Climă este implementat în parteneriat de Fundaţia Terra Mileniul III, Asociaţia Reper 21 și Școala Națională de Studii Administrative și Politice – SNSPA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Concursul a fost destinat tuturor elevilor din ciclul liceal şi gimnazial din România, preocupaţi de cauzele şi efectele schimbărilor climatice și a fost organizat în preajma Conferinței  Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP 27) ce a avut loc în luna noiembrie în Egipt.

Participanții la concurs au fost invitați să-și folosească imaginația și creativitatea pentru a răspunde întrebării „De ce avem nevoie de educație privind schimbările climatice?”.

Andreea Dascălu (cls a IX-a, prof. coordonator Carmen Bucovală) și Alexandra Shell (cls a XI-a, prof. coordonator Cristina Mihălțeanu) au primit titlul de „Tineri Ambasadori” în cadrul festivității de premiere desfășurate recent, juriul apreciind argumentele aduse de cele două eleve, în favoarea conștientizării pericolului reprezentat de schimbările climatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1859 secunde