Elevii Colegiului Economic Mangalia, beneficiari ai unor activități de conștientizare pentru un viitor în siguranță

3520
Elevii Colegiului Economic Mangalia, beneficiari ai unor activități de conștientizare pentru un viitor în siguranță - colegiul-economic-mangalia-1697542468.jpg

Articole de la același autor

În colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Colegiul Economic Mangalia a desfășurat o serie de activități cu rol de informare, educare și conștientizare a elevilor săi.

Într-o primă fază, elevii au fost informați de către Marian Țuțuianu despre concursul local de proiecte și despre formele de finanțare nonguvernamentale pentru tineret. Elevii clasei a XII-a au fost entuziaști și au pus întrebări legate de modul în care pot călători gratuit și cum pot reuși să își finanțeze o afacere. Au fost anunțate concursuri online la care elevii pot participa și pot câștiga diverse gadgeturi.

De asemenea, aceeași instituție a fost gazda unei activități cu caracter informativ-educativ desfășurate cu elevii claselor a XII-a B şi a XII-a C.

Activitatea a fost coordonată de insp. spec. adm. pub. Mihai Chichirim din cadrul Agenției Naționale Antidrog, Centru de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Elevilor li s-au prezentat diverse teme, precum prevenirea consumului de droguri, informare privind efectele consumului de droguri pe termen lung şi scurt, cum putem ajuta un consumator de droguri. Li s-au reamintit măsurile Regulamentului de Ordine Interioară.

Elevii s-au arătat interesați de astfel de proiecte şi au conștientizat gravitatea unor comportamente nesănătoase ce pot fi combătute prin modalități alternative sănătoase de petrecere a timpului liber în comunitate.

Ambele activități au fost susținute de prof. Raluca-Simona Ciobănel (director) și la ele au luat parte și profesorii Anișoara Teodorescu, Ghiuler Mîrzali, Mihai Sandu și consilierul școlar Diana-Maria Radu, după cum informează echipa de imagine a Colegiului Economic Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde