Erwin Șimșensohn, director artistic al Galei Tânărului Actor Hop 2024, ediția a 27-a

969
Erwin Șimșensohn, director artistic al Galei Tânărului Actor Hop 2024, ediția a 27-a - x-erwin-simsensohn-1707392748.jpg

Articole de la același autor

Evenimentele consacrate din portofoliul UNITER continuă și în anul 2024. Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, Gala Premiilor UNITER, Gala Tânărului Actor HOP și Festivalul Național de Teatru sunt evenimente de notorietate atât în lumea teatrală, cât și pentru publicul larg.

În perioada 25 – 31 august, va avea loc la Alba Iulia cea de-a 27-a ediție a Galei Tânărului Actor HOP 2024,pentru a patra oară, în spațiul Teatrului Prichindel și al Casei de Cultură a Studenților, grație sprijinului financiar și deschiderii necondiționate acordate de Consiliul Județean Alba.

Senatul UNITER a stabilit, în ședință comună, ca ediția 2024 a Galei Tânărului Actor HOP să se deruleze sub direcția artistică a regizorului Erwin Șimșensohn.

Tinerii actori absolvenți ai institutelor de teatru au nevoie de competiție, au nevoie să fie văzuți, să le fie modelate aptitudinile. Iar Gala Tânărului Actor HOP este o locul și spațiul propice. Pentru că actorul care intră în mediul profesionist are nevoie de VIZIBILITATE. Pentru a răspunde acestei nevoi intră în joc Gala HOP, un concurs ale cărui premii sunt și, în același timp, nu sunt finalitatea concretă a acestuia. Acest eveniment anual aduce împreună cei mai buni tineri actori pentru a deveni VIZIBILI factorilor creativi din piața românească: directori de teatre, organizatori de evenimente, directori de casting, inițiatori de proiecte etc.

Gala HOP este un mediu care facilitează ÎNTÂLNIREA între factorii creativi și tinerii actori cu potențial. Gala HOP devine, astfel, o platformă permanentă de apropiere a pieței de actor.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1355 secunde