GALERIE FOTO. Ministrul Educației, Ligia Deca, a sărbătorit în avans Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

225
2

Articole de la același autor

Adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului a avut loc în data de 20 noiembrie 1989, prilej cu care a fost declarată Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.



La inițiativa World Vision România, ministrul Educației, Ligia Deca, a avut astăzi, 18 noiembrie, ocazia să intre în dialog cu profesorii și cu elevii de la Școala Gimnazială „Maica Domnului” din Roșiori și de la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg.



„Bucuria întâlnirii a venit din posibilitatea de a-i asculta, timp de câteva ore, răgaz suficient să apreciez cum, cu mare dezinvoltură, încă de la vârstele cele mai mici, au curajul să descrie clar și sincer societatea pe care și-o doresc: un spațiu în care opiniile să le fie ascultate, în care să nu existe discriminare și violență, un spațiu al învățării prin dialog și al respectării dreptului la odihnă și la participare.

Rămân alături de organizația World Vision și vom căuta soluții pentru a scala programele existente, precum «Vreau în clasa a IX-a»”, a transmis ministrul Ligia Deca. 

Comentează știrea

Doar Ei
18 noiembrie 2022
Erorile neamului

Devansat ei cu avansul serbării conduc la echilibru!

la odihnă și la participare
18 noiembrie 2022
opiniile să le fie ascultate

Initiativa e de laudat, foarte bine ca ministru sa vezi aspectele de pe teren. Un ministru bun, sta si plinge la oglinda ca deschide tableta si nu reuseste in ziua de lucru sa citeasca toate chipurile luminoase de pe bitii sperantei cu pavilon de magician !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7699 secunde