GREVA CONTINUĂ și după discuția de la Cotroceni. Sindicatele nu au ajuns la niciun acord cu președintele Iohannis

235
GREVA CONTINUĂ și după discuția de la Cotroceni. Sindicatele nu au ajuns la niciun acord cu președintele Iohannis - originalintalniresindicateeducat-1685453111.jpg

Articole de la același autor

Negocierile dintre sindicaliştii din educaţie şi preşedintele Klaus Iohannis au eşuat marţi, au spus profesorii. Liderii celor trei sindicate din Educație au fost la discuții cu președintele Klaus Iohannis, după ce au cerut luni o întâlnire cu șeful statului. 

La discuții a participat și președinta Asociației Elevilor din Constanța, Ariana Dudună. 

Simion Hăncescu, liderul FSLI, a spus după discuțiile de la Cotroceni că președintele Iohannis le-a promis că se angajează să gireze un acord între Guvern și reprezentanții de sindicate.

Marius Nistor: Șefii coaliției majoritare ar trebui să facă acordul pentru că este un acord politic, pe care șeful statului s-a oferit să-l gireze și să pună în aplicare ar trebui prinse grila de salarizare pe care am negociat-o cu Ministerul Educației.

Liderii de sindicat îi vor consulta pe profesori, pentru a vedea ce se întâmplă în continuare.

“Preşedintele a spus că se va ocupa de toate aspectele. Categoric ne vom consulta colegii în cursul acestei seri şi vom da un răspuns clar. Da, mâine va fi grevă general”, a mai spus Simion Hăncescu, lider de sindicat. 

Peste 20.000 de profesori din întreaga ţară și-au stigat nemulțumirea la Palatul Cotroceni: "Nu cedăm!"




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6032 secunde