”La câțiva oameni distanță de tine”, un spectacol despre migrație, pe scena Casei de Cultură

7739
”La câțiva oameni distanță de tine”, un spectacol despre migrație, pe scena Casei de Cultură - x-casa-de-cultura-1700236198.jpg

Articole de la același autor

Marți, 21 noiembrie, de la ora 19, constănțenii pot urmări pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța un spectacol despre apropierea dintre oameni.

„La câțiva oameni distanță de tine”, în regia lui Radu Afrim, este un spectacol despre relațiile dintre părinți și copii, aflate în permanentă schimbare. Despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare nouă întâlnire. Un spectacol care radiografiază una dintre cele mai dureroase realități ale zilelor noastre: migrația. Un spectacol care vorbește despre plecările la muncă în străinătate și despre dezechilibrele pe care acestea pot să le provoace. Despre adevăr și minciună, despre singurătate și dragoste. Și despre cum toate acestea se află la doar câțiva oameni distanță de tine.

Având o distribuție de excepție: Marius Manole, Mirela Oprișor, Marius Bodochi, Natalia Călin, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu, spectacolul subliniază că, în cele din urmă, atât cea mai intensă fericire, cât și singurătatea cea mai atroce se află la doar câțiva oameni distanță de tine.

Preț bilet 160 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7358 secunde