Concert de excepție ”Maria lu Tănase”, de Ziua Dobrogei, la Casa de Cultură. Intrarea gratuită

794
Concert de excepție ”Maria lu Tănase”, de Ziua Dobrogei, la Casa de Cultură. Intrarea gratuită - 39807957812211796586206024826656-1698830674.jpg

Articole de la același autor

Joi, 14 noiembrie 2023, începând cu orele 19:00, constănțenii sunt invitați la spectacolul concert „Maria lu’ Tănase”, susținut de Marius Mihalache & Band și invitații săi, Mihai Mărgineanu și Nico, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Acesta este un eveniment în cadrul proiectului „Stagiune de teatru în localitățile județului”, propus pentru Ziua Dobrogei.

Constănțenii vor asista la un concert cu povești despre dragostea rurală, copilăria și muzica Mariei Tănase. Marius Mihalache propune un spectacol despre artistul special, o femeie care nu și-a refuzat nimic niciodată. O existență fascinantă, o iubitoare de lume plecată să-și încerce norocul dincolo de Livada cu Duzi, dar care s-a întors de fiecare dată acasă, la lumea și la poporul ei. O femeie puternică, răsfățată, iubită, idolatrizată, care ne cerne și astăzi prin sita genelor ei topindu-ne inimile. Inspirat de povestea de viață a Mariei Tănase, de la copilărie, la debut și până la moartea ei, artistul Marius Mihalache

consideră că muzica Mariei Tănase reprezintă cel mai bine identitatea poporului român.

„Acest concert vă îndeamnă să vă deschideți aripile inimii, să primiți cântecul, singurul copil în viață al Mariei Tănase. Vă îndemnăm să căutăm adevăratele valori și să le reînviem în timpul nostru”, a transmis Marius Mihalache.

Intrarea este liberă pe bază de rezervare!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.536 secunde