Video Lucrări în zona Casei de Cultură din Constanţa. O săptămână de restricţii de circulaţie

1340
VIDEO. Lucrări în zona Casei de Cultură din Constanţa. O săptămână de restricţii de circulaţie - 131-1697220318.jpeg
Începând de vineri, lucrările de asfaltare s-au mutat din intersecția Trocadero la Casa de Cultură, motiv pentru care până joi, 19 octombrie, ora 12:00, vor fi instituite mai multe tipuri de restricții. Astfel, şoferii care tranzitează intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu străzile I. G. Duca și I. L. Caragiale trebuie să știe că în acest weekend este restricționat traficul pe strada I. G. Duca și strada I. L. Caragiale, pe sensul de mers către strada Baba Novac, iar pe celălalt sens se circulă pe câte două benzi cu semaforizarea funcțională.
Potrivit Primăriei Constanţa, de luni, 16 octombrie, circulația se va desfășura pe sensul de mers către strada Baba Novac și se va restricționa sensul către bulevardul Ferdinand. Aceste restricții sunt impuse pentru asfaltarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție. De marți, 17 octombrie, pentru a nu îngreuna traficul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura preponderent noaptea.

Astfel, începând cu ora 21:00 se restricționează traficul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sensul către Gara CFR și se vor amenaja câte două benzi pe sensul către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: se va interzice accesul la stânga pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, obligatoriu la dreapta pentru cei care  vin dinspre str. I. L. Caragiale, obligatoriu stânga/dreapta pentru cei care vin dinspre strada I. G. Duca. 

Apoi, miercuri, 18 octombrie, pe timpul nopții, începând cu ora 21:00 se va circula pe sensul dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR pe câte două benzi și se va restricționa sensul de mers dinspre Gară către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: conducătorii care se deplasează către Gară vor avea accesul interzis la stânga, cei care vin dinspre strada I. L. Caragiale vor vira obligatoriu stânga/dreapta, iar conducătorii care vin dinspre strada I. G. Duca vor vira obligatoriu la dreapta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3289 secunde