"MetaVivaldi", o poveste muzicală pe scena Casei de Cultură din Constanța

40040

Articole de la același autor

Joi, 7 decembrie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Natalia Pancec, prim-violonist a Filarmonicii „George Enescu”, și chitaristul Emilian Florentin Gheorghe aduc o poveste muzicală fascinantă - o întâlnire muzicală din altă lume, unde trecutul și prezentul se contopesc, unde Vivaldi își da mâna cu Led Zeppelin, iar Brahms face schimb de acorduri cu David Gilmour.

„Există momente în viață când universul muzical se deschide în față ta într-un mod absolut uimitor. Te poți gândi la această poveste ca la un astfel de moment. Un soi de roman muzical, unde personajele principale sunt o chitară și o vioară. Ce se întâmplă când se întâlnesc? Se nasc armonii cu profunzimea unei povești vechi, scrise într-un limbaj pe care inimile noastre îl înțeleg mai bine decât cuvintele, iar realitatea preclasic devine clasică și se reîntoarce plină de muzică rock, unde, uneori, numai cele două instrumente și cei doi artiști te pot duce”, astfel își descriu demersul artistic cei doi protagoniști.

Două lumi muzicale, total diferite la prima vedere, se intersectează în spectacolul numit „MetaVivaldi".

Pregătește-te să fii martorul unei întâlniri ce se desfășoară dincolo de cuvinte, unde muzică devine poveste, iar sunetul devine suflet.

Preț bilet : 85 lei și 70 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde