Ministrul Educaţiei: "Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu"

259
1
Ministrul Educaţiei:

Articole de la același autor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că schimbările propuse prin proiectul noilor legi ale educaţiei vor avea rezultate doar prin alocarea de resurse financiare.


"Sunt convins că lucrurile se vor putea schimba doar dacă sunt însoţite de finanţarea adecvată. Am spus-o şi o repet: oricât de curajoase, de asumate, de logice, de geniale ar fi schimbările, chiar dacă fiecare dintre dumneavoastră aţi vrea să vă implicaţi într-o manieră care să reprezinte un salt faţă de ceea ce aţi făcut până acum, rezultate nu ar putea fi aşteptate fără resurse alocate.

Deci, dacă din acest proiect al legii nu s-ar accepta acel articol care spune că pentru orice cadru didactic din sistemul de educaţie, începând cu cadrele didactice debutante şi chiar şi cadrele didactice stagiare, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu pe economie, nu o să vin nici în faţa dumneavoastră a tuturor, nici măcar a unuia dintre dumneavoastră, să spun că ceea ce este în lege se poate întâmpla.

Dar atât timp cât acest articol rezistă, am dorinţa să mă uit în ochii fiecăruia dintre dumneavoastră şi să vă spun că ceea ce este scris în această lege se poate şi se va întâmpla cu această condiţie: să existe resurse", le-a spus ministrul Educaţiei profesorilor Comentează știrea

Constantin
12 august 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Și cu gradul foarte ridicat de "analfabeți functionali" din tara cum se rezolva asigurarea fondurilor pentru salariile bugetarilor ? Facem emisii de bani prin Isărescu ca tot a angajat o "cititoare in stele (tuica n-are stele?!").

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9859 secunde