Video Pentru al patrulea an consecutiv, Teatrul de Stat Constanța este pe lista nominalizărilor UNITER

1634
Pentru al patrulea an consecutiv, Teatrul de Stat Constanța este pe lista nominalizărilor UNITER - x-nominalizari-uniter-1709122618.jpg


Pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a propunerilor membrilor Senatului UNITER, în ședința de luni, 26 februarie, Senatul a decis ca doi actori ai Teatrului de Stat Constanța să se numere între nominalizații la Gala Premiilor UNITER 2024. Ramona A. Niculae este nominalizată la premiul „Cel mai bun debut”, pentru rolul Crina, iar Ștefan Mihai este nominalizat la premiul „Cel mai bun actor în rol secundar”, pentru rolul Cristi, ambele roluri din spectacolul „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” de Gabriel Sandu, regia Elena Morar și Gabriel Sandu.

Ediția a 32-a a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 27 mai 2024, la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București. Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER – Consiliul Director acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER, Premiul de Excelenţă „Ion Caramitru”, Premiile pentru Întreaga Activitate şi Premiile Speciale.

 

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3142 secunde