Premianții Colegiului Național Militar ”Al. I. Cuza” în anul școlar 2022-2023

27946
Premianții Colegiului Național Militar ”Al. I. Cuza” în anul școlar 2022-2023 - x-premianti-colegiu-militar-1686831627.jpg
Pe platoul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, miercuri, 14 iunie, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai merituoși elevi ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”.

Au primit diplome atât cei cu rezultate bune la învățătură, cât și cei care, de-a lungul anului școlar, au participat la activități extracurriculare.

Elevii Colegiului Militar constănțean din anul III care s-au remarcat prin conduită și aptitudini militare au fost avansați în grade onorifice. De asemenea, locotenent Patrick Otti, comandantul companiei a II-a elevi, i-a nominalizat pe cei care vor ocupa funcțiile de elevi înlocuitori ai comandanților de companie și ai comandanților de plutoane, respectiv pe cei gradați, responsabili la blocul alimentar.

La ceremonia au fost prezenți, alături de elevi și de cadrele didactice și militare, cdor. Gabriel-Iulian Tănase, comandant al Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, și prof.dr. Adrian Ilie, directorul adjunct al instituției de învățământ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde