Proiect eTwinning la Liceul ”Callatis” din Mangalia, pentru conștientizarea schimbărilor climatice

159
Proiect eTwinning la Liceul ”Callatis” din Mangalia, pentru conștientizarea schimbărilor climatice - x-proiect-callatis-1719314419.jpg

Articole de la același autor

Echipa de proiect a Liceului Teoretic „Callatis” din Mangalia, reprezentată de către profesor învăţământ primar Ungureanu Minodora, coordonator de proiect și membrii, profesor învăţământ primar Neculăeș Maria și profesor de informatică Magaz Vasilica Georgeta, a participat la proiectul eTwinning Blue Marble Institute “Sustainability and Climate Change”.

Proiectul eTwinning a început în luna februarie 2024 și se finalizează în luna iunie 2024, având ca parteneri Grecia și Turcia, alături de alte școli din România.

Elevii coordonați de profesorii Liceului Teoretic „Callatis” au desfășurat diverse activități, având ca tematică schimbările climatice la nivel global, lucru care determină creșterea numărului de dezastre naturale, scăderea resurselor de apă și pericolul dispariției anumitor specii vii. „Sub îndrumarea profesorilor, elevii au îndeplinit sarcini, precum realizarea unor postere, logo-uri, videoclipuri, produse din materiale reciclabile, roza vanturilor, plantare de flori și copaci, compuneri și poezii, rebus, opere de artă din materiale reciclabile, afiș cu plante endemice. Prin aceste activități ne-am propus să-i facem pe elevii noștri conștienți de schimbările climatice și să fie sensibili pentru o lume durabilă”, au transmis reprezentanții Liceului „Callatis”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde