Propunere pentru ”Săptămâna verde”. Un concurs de reciclare, cu premii substanțiale

33701
Propunere pentru ”Săptămâna verde”. Un concurs de reciclare, cu premii substanțiale - xconcursreciclare-1677159453.jpg
Deschis tuturor unităților de învățământ din țară, concursul național „Nicio baterie la gunoi!”, organizat de Asociația Volens cu sprijinul Siscobat, propune profesorilor care își înscriu echipele cuprinderea între activitățile educaționale derulate în „Săptămâna Verde”.

Ediția 2023 oferă trei premii la secțiunea de creativitate, pentru cele mai inspirate campanii de mobilizare a comunității la colectarea selectivă de baterii și acumulatori consumați. Șase alte premii vor fi acordate echipelor care strâng cele mai mari cantități de astfel de deșeuri.

Pentru participarea la competiție este nevoie doar ca profesorii să fie înscriși în Patrula de Reciclare – ceea ce pot face, gratuit, pe www.patruladereciclare.ro. Toți profesorii înscriși vor avea acces la resurse educative și suport pentru desfășurarea activităților la clasă și în comunitate.

Pentru echipele care vor colecta cele mai mari cantități de baterii uzate și pentru cele care vor promova cu succes acest obicei în comunitățile lor sunt pregătite premii. Acestea vor consta în materiale sau echipamente pentru dotarea școlii sau pentru uz didactic, la alegerea profesorului coordonator. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2531 secunde