Recunoaștere națională a managementului directorului Teatrului de Stat, Erwin Șimșensohn

536
Recunoaștere națională a managementului directorului Teatrului de Stat, Erwin Șimșensohn - erwin-1711354817.jpg

Articole de la același autor



Excelența în cultură va fi premiată pe 22 aprilie, pe scena Teatrului Odeon, în cadrul Galei Premiilor Radio România Cultural, ajunsă la cea de-a XXIII-a ediție. Este singurul eveniment care premiază toate domeniile culturii din România, prilej de a recompensa cele mai importante reuşite din anul 2023.

La categoria TEATRU, regizorul Erwin ȘIMȘENSOHN va fi premiat pentru proiectul managerial de la Teatrul de Stat Constanța, care a revitalizat trupa și viața culturală a orașului.

În februarie 2019, fostul secretar de stat în Guvernul Dacian Cioloș era desemnat director interimar al Teatrului de Stat, iar în august 2019, în urma promovării concursului (cu nota 9,25), Erwin Șimșensohn devenea managerul acestei instituții. De atunci și până în prezent, regizorul Erwin Șimșensohn nu a încetat să demonstreze constănțenilor atașamentul săi pentru bunul renume al instituției în fruntea căreia se află de mai bine de patru ani.

În ciuda problemelor de ordin „locativ” cu care se confruntă încă de la venirea sa la conducerea Teatrului de Stat din Constanța, Erwin Șimșensohn a adus în centrul atenției actorii constănțeni, a căror valoare a fost răsplătită constant și parcă mai mult ca niciodată.



Reamintim că, pe plan local, Teatrul de Stat Constanța a primit, în cadrul evenimentului Topul Firmelor din Constanța 2023, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în octombrie 2023, Premiul de Excelență „pentru contribuția fundamentală adusă în ultimii ani la dezvoltarea culturală a municipiului Constanța, pentru organizarea SEAS, cel mai amplu eveniment cultural anual din orașul de la malul mării, dar și pentru pagina de istorie scrisă o dată cu primirea premiului Uniter Cel mai bun spectacol al anului 2022 pentru Seaside Stories”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.0173 secunde