S-a dat startul înscrierilor la Concursul Interdisciplinar Fizică-Geografie ”Ștefan Hepiteș"

475
S-a dat startul înscrierilor la Concursul Interdisciplinar Fizică-Geografie ”Ștefan Hepiteș
În anul școlar 2021-2022, etapa națională a ediției a IV-a a Concursului „Ștefan Hepiteș”, organizat de Colegiul Național „Gheorghe Șincai” București în parteneriat cu Societatea Meteorologică Română, Facultatea de fizică și Facultatea de geografie din cadrul Universității București, se va desfășura în data de 21 mai 2022.

Înscrierile se realizează în perioada 2-10 mai. Calificarea la această etapa se va face prin selecție la nivelul unităților de învățământ. Se vor califica primele 5(cinci) punctaje pe fiecare filieră/an de studiu/școală. (primele 5 punctaje la clasa a IX-a filiera teoretică/tehnologică, primele 5 punctaje la clasa a X-a filiera teoretică/tehnologică, primele 5 punctaje la clasa a XI-a filiera teoretică/tehnologică, primele 5 punctaje la clasa a XII-a filiera teoretică/tehnologică). Organizatorul județean va transmite centralizarea către comisia centrală până pe 11 mai 2022 ora 12,00.

Comisia centrala va aloca fiecărui elev participant un cod pe care îl va transmite organizatorilor județeni pentru a fi înmânat participanților în ziua probei de concurs (21 mai 2022). Listele cu punctajele obținute/premii se vor afișa doar prin acest cod.

Etapa din 21 mai 2022 se va organiza în fiecare județ. Imediat după încheierea probei, în data de 21 mai 2022 dar nu mai târziu de ora 13,00 organizatorii județeni vor scana foile cu răspunsurile participanților și le vor transmite către comisia centrală în vederea evaluării. Afișarea rezultatelor se va realiza până pe 28 mai 2022.

La Constanța, Colegiul Național Militar „Al.I. Cuza” va găzdui proba de concurs.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2369 secunde