Ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

6117
Ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică - clasa-liceu-1709633023.jpg

Articole de la același autor

Începând din acest week-end (9 martie) și până pe 25 mai,  Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează o serie de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2024.

Lecțiile de matematică se vor desfășura la sediul facultății, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 - 13.00.

Elevii interesați să participe la aceste ședințe se pot înscrie utilizând următorul formular: https://forms.gle/QnSQ8sFVFVay4y87A.

De asemenea, cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecțiile de matematică pot accesa link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2024/03/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat-la-fmi-2024.pdf.

Ședințele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului, elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0595 secunde