Situația dificilă a copiilor abandonați a sensibilizat comunitatea Liceului „Lucian Blaga”

602
Situația dificilă a copiilor abandonați a sensibilizat comunitatea Liceului „Lucian Blaga” - 1-1669466715.jpeg

Articole de la același autor

Joi, 24 noiembrie, și vineri, 25 noiembrie, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga’’ Constanța, s-a desfășurat activitatea de voluntariat din cadrul SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară) sub îndemnul „Să facem fapte bune pentru noi şi pentru cei din jur!”.

Demersul face parte din calendarul activităților educative naționale, organizate de Ministerul Educației și ISJ Constanța și a implicat și voluntariatul elevilor Liceului Teoretic „Lucian Blaga” Constanța, împreună cu învățătorii, diriginții și părinții, întreaga activitate fiind coordonată de directorul instituției de învățământ, prof. Iuliana Linea.

Scopul acestei activități a fost acela de a sensibiliza elevii cu privire la situația dificilă în care se află unii copii defavorizați și de a se transforma în ajutoare ale lui Moș Crăciun, în preambulul sărbătorilor de iarnă. Inimoșii elevi au adus la școală mere, portocale, banane, cartofi, ceapă, morcovi, varză, fasole, conserve de mazăre și de păstăi, dulciuri dar și alte alimente atât de necesare pentru hrana de zi cu zi: ulei, făină, zahăr, sare, orez sau mălai. Toate aceste daruri din suflet alături de gândurile bune au ajuns deja, prin reprezentantul liceului, director adjunct, prof. Alina Dinu, la Centrul de plasament „Cristina” din Constanța, pentru cei 44 de bebeluşi, copii şi adolescenţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde