Statuile vivante din lumea lui Shakespeare vin să încânte constănţenii

247
Statuile vivante din lumea lui Shakespeare vin să încânte constănţenii - statui-1664477042.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării se va desfăşura în perioada 30 septembrie- 2 octombrie, pe bulevardul Tomis, în Parcul Arheologic. Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre”, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius”. Festivalul aduce o mare bucurie constănţenilor, fiind un eveniment artistic care atrage priviri de fiecare dată, datorită prezenței statuilor vivante, a costumelor, machiajului și, în mod special, a emoțiilor transmise prin simple mișcări.

Pentru cei care nu ştiu, statuia vivantă este o formă super concentrată de teatru stradal. Astfel, vineri, 30 septembrie, de la ora 17:15, studenții facultăților de teatru din Timișoara, Iași, Craiova, Sibiu și Constanța care au lucrat în proiectul „Moștenirea”, realizat de Mihai Mălaimare, vor intra în spațiul de joc făcând o paradă. Apoi, începând cu ora 18:00, studenții au pregătit pentru public un moment artistic deosebit, cu statui vivante din lumea lui Shakespeare. Mai târziu, între orele 16:00- 18:00, va avea loc un atelier de fotografie „Statuie Vivantă”.

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 17:00, studenții vor prezenta momentul artistic cu statui vivante shakespeariene. După aceea, de la ora 20:00, Teatrul „Masca” din București prezintă spectacolul „Exodul”. Precizăm că între orele 15:00-16:00 și 17:00-18:30 publicul este așteptat la atelierul de fotografie „Statuie Vivantă”. În ultima zi, duminică, 2 octombrie, de la ora 16:00, va avea loc momentul statuilor vivante din lumea lui Shakespeare. Astfel, începând cu ora 19:00, publicul constănțean va putea lua parte la spectacolul „Îngerii de la Văcăreşti”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde