Universitatea ”Ovidius” îndoliată! ”Va rămâne în memoria comunității noastre prin noblețea și respectul dăruite colegilor și studenților!”

13395
1
Universitatea ”Ovidius” îndoliată! ”Va rămâne în memoria comunității noastre prin noblețea și respectul dăruite colegilor și studenților!” - confunivdrileanajitaru-1674808958.jpg

Articole de la același autor

Comunitatea academică a Universităţii „Ovidius” din Constanţa a transmis un mesaj de condoleanțe, prilej de rememorare a parcursului academic al apreciatei universitare dispărute mult prea devreme.

„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegei noastre Ileana Jitaru, conferențiar universitar doctor, prodecan al Facultății de Litere.

Născută la data de 9 mai 1970, conf. univ. dr. Ileana Jitaru a urmat Facultatea de Litere şi Ştiințe a Universității Dunărea de Jos Galaţi (1990-1995) și a devenit doctor în Filologie în anul 2008. A parcurs, rând pe rând, etapele carierei didactice universitare: preparator universitar (1997-2000), asistent universitar (2000-2003), lector universitar (2003-2015), conferențiar universitar (din 2015), împărtășind studenților, cu generozitate, din cunoașterea sa despre antropologie culturală, cultură media, studii de film, istorie, cultură și civilizație britanică, literatură americană contemporană. În perioada 2019-2020 a fost director al Departamentului de Limbi și literaturi moderne și științele comunicării din cadrul Facultății de Litere și, începând cu anul 2020, a fost prodecan al aceleiași facultăți. În decursul carierei sale universitare, activitatea didactică a fost întemeiată pe munca de cercetare științifică, vizibilă prin cărți, articole, participări la conferințe și proiecte.

Conf. univ. dr. Ileana Jitaru a fost un om cu ales profil intelectual şi moral, un om bun, responsabil și devotat, care va rămâne în memoria comunității noastre prin noblețea, sensibilitatea și respectul dăruite colegilor și studenților.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

 

 

Comentează știrea

Mihai
27 ianuarie 2023
Dumnezeu sa o odihneasca

Dumnezeu s-o odihneasca! A fost o femeie de mare bun-simt, gata sa ajute pe toata lumea, mare pacat ca OAMENI ca ea se sting atat de tineri, cand ar mai fi avut de dat multe familiei si societatii....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5357 secunde