Weekend competițional pentru sute de elevi constănțeni înscriși la olimpiade și concursuri

1384
1
Weekend competițional pentru sute de elevi constănțeni înscriși la olimpiade și concursuri - 32915189516254465678802002139950-1675511127.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța a găzduit astăzi, 4 februarie 2023, faza județeană a Olimpiadei de chimie pentru clasele VIII - XII. Competiția este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța prin inspectorul școlar pentru chimie, prof. Gina Marin.

Elevii care se vor califica în această etapă vor participa la faza națională care se va desfășura la Deva, județul Hunedoara, în perioada 2-7 aprilie 2023.

Tot astăzi, 4 februarie 2023, la nivelul județului Constanța,  avut loc Concursul Național "Olimpiada Satelor din România", etapa locală.

Pentru participarea la această olimpiadă au fost înscriși elevi din localitățile: Cumpăna, Mangalia, Eforie, Valu, Cobadin, Medgidia, Rasova, Ostrov, Lipnița, Ovidiu, Hârșova și Năvodari.

Competiția se derulează în 10 centre de concurs: Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna, Școala Gimnazială "George Coșbuc" 23 August, Școala Gimnazială Nr. 1 Tuzla, Școala Gimnazială "Ioan Murgescu" Valu lui Traian, Liceul Cobadin, Școala Gimnazială Nr. 2 Satu Nou, Școala Gimnazială Nr.1 Rasova, Școala Gimnazială "Ioan Atanasiu" Lipnița, Școala Gimnazială "Poet Ovidiu" Ovidiu și Școala Gimnazială Nr.1 Lumina.

Cei 756 de elevi înscriși la concurs aparțin claselor a lV-a (148 elevi), a V-a (188 de elevi), a VI-a (151 de elevi), a VII-a (157 de elevi) și a VIII-a (112 elevi).

Olimpiada este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța prin inspectorul școlar pentru matematică, prof. Daniela Bălănescu.

 

Comentează știrea

Mihaela
15 februarie 2023
Abuz

Inspectoarea de engleza Matei sa faca bine sa nu mai puna profesorii de la scoli sa bata orasul ca sa ii aducă lucrarile de la faza locala. Nu s-a mai pomenit asa ceva la alte materii. Acesta e abuz. In era tehnologiei, pierdem timp pe traseu cu autobuzele si pe jos ca sa ducem dosar cu lucrari. A auzit de scanare lucrări in era tehnologiei? Daca tot pune la indoiala corectura profesorilor, la fel si profesorii pot pune la indoiala corectitudinea de la centru. De unde stim ca nu se intervine pe lucrari?! Vrea corectitudine, atunci sa faca faze pe scoala si locala si la franceza. Sa munceasca toti egal. La franceza, pe motiv ca au putini elevi, profesorii trimit elevi direct la judeteana. Pe bune?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5508 secunde