Cele mai bune uleiuri care previn ridurile

201
Cele mai bune uleiuri care previn ridurile - uleiuririduri-1372419894.jpg

Articole recomandate

Ridurile sunt cel mai mare dușman al femeilor de pretutindeni. Nu iartă pe nimeni, nu ocolesc nicio față, nu uită să apară indiferent de statulul social. Însă, un singur lucru putem controla când vine vorba de riduri: momentul apariției. Iată câteva uleiuri care te ajută în acest sens:

Uleiul din semințe de struguri. Este un ulei bogat în acid linoleic, protejează pielea și întârzie formarea ridurilor. De asemenea, este cunoscut pentru proprietățile regenerante și este ideal pentru pielea matură și deteriorată. Redă elasticitatea pielii și poate fi folosit și în zona din jurul ochilor (care se ridează cel mai ușor). Este un ulei non-gras, care pătrunde foarte ușor în piele.

Uleiul de cătină. Un alt ulei care ține departe ridurile este cel de cătină, care are un efect puternic antioxidant și care oferă, în același timp, pielii o nuanță asemănătoare bronzului natural. Tenul tău va arăta mai sănătos și mai frumos după câteva săptămâni de folosire a uleiului de cătină.

Uleiul de cocos. Uleiul de cocos hrănește și hidratează pielea. Este foarte indicat pentru tenul matur și uscat. Se aplică pe piele ca atare sau ca ingredient în produsele cosmetice.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Sexul devine mai bun odată cu vârsta
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Surpriză! Plictiseala face bine
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum ne colorăm unghiile vara aceasta
Pagina a fost generata in 1.8275 secunde