Cum poți slăbi cu dieta la 3 ore!

717
2
Cum poți slăbi cu dieta la 3 ore! - 20iandietala3ore-1390240076.jpg

Articole recomandate

Acest program de slăbit a fost inițiat, potrivit Clic.ro, de către Jorge Cruise, un cunoscut antrenor de fitness, iar secretul scăderii în greutate în mod sănătos constă în stimularea metabolismului. Pentru ca dieta să funcționeze este necesar să mănânci din 3 în 3 ore și să alternezi cele trei mese principale cu două gustări.


Micul dejun trebuie luat la o oră după ce te-ai trezit, iar cina - cu trei ore înainte de culcare. Dacă mănânci puțin și des, organismul va avea de unde să-și extragă necesarul zilnic de energie pentru a funcționa corect, iar caloriile, în loc să fie depozitate, vor fi "arse", ceea ce va duce la "topirea", kilogramelor în plus. Este recomandat ca fiecare masă principală să nu depășească 400 de calorii.


Alimente recomandate în dieta de 3 ore
Nu este de ajuns să mănânci la ore fixe, ci contează și din ce este format meniul tău zilnic. Ai voie să consumi doar carne slabă și pește, lactate cu un procent scăzut de grăsimi, băuturi neîndulcite, fructe și legume. În ceea ce privește pastele făinoase, este recomandat să te limitezi la o porție pe săptămână și la o felie de pâine integrală pe zi. Prăjelile, produsele de panificație și de patiserie, sucurile acidulate, compoturile, dulcețurile și sosurile pentru salate sunt total interzise. Le poți înlocui cu mâncăruri preparate la cuptor sau la grătar și cu cât mai multe fructe proaspete.


Comentează știrea

Sandu
4 martie 2014
Pastile de slabit Ultra Slim

Pentru slabit se pot folosi diverse metode, inclusiv suplimente facute din plante. Eu am luat o perioada de 2 luni un supliment de pe http://ultra-slim.ro si sunt dstul de multumita de rezultate.Poate ca se putea si mai bine, dar pana la urma e bine si asa!

Georgy
3 aprilie 2014
Ultra Slim

Si eu am facut cura cu acest supliment pe o perioada de 3 luni si sunt chiar multumita de rezultatele pe care le-am obtinut. Acest supliment nu mi-a provocat vreun efect advers si in plus mi se pare si ok la gust:)

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Ce dietă preferă Andreea Marin
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Fructele de mare, de post sau nu?
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Meniu de iarnă antioboseală
Pagina a fost generata in 1.6686 secunde