Și diabeticii pot avea un Crăciun dulce, la propriu

432
1
Și diabeticii pot avea  un Crăciun dulce, la propriu - 19decdiabetici-1387477551.jpg

Articole recomandate

Vrem, nu vrem, Crăciunul este sărbătolarea dulciurilor, căci orice formă de dulciuri se bucură în această perioadă de o mare popularitate. Fie că sunt prăjituri cu scorțișoară sau vanilie, toată lumea găsește în acest sezon pe masă prăjiturile favorite. Și pentru că de Crăciun trebuie să ne bucurăm cu toții, chiar și diabeticii se pot înfrupta din prăjiturile de Crăciun. Trebuie doar să știe cum să le prepare, iar gustos.ro vine cu câteva sugestii în acest sens.

Crăciunul trebuie să ne bucure pe toți. Mulți diabetici cred că din cauza bolii lor, Crăciunul este o povară, că nu se pot bucura de prăjiturile pe care cu toții le gustă fericiți. Și totuși, se poate, diabeticii trebuie în primul rând să-și pregătească singuri prăjiturile. Aceștia pot alege rețetele clasice, la care pot înlocui zahărul cu îndulcitori sau fructoză. O linguriță de îndulcitor lichid înlocuiește 50 de grame de zahăr. Este recomandată mai degrabă utilizarea de fructoză, ca un îndulcitor în înlocuirea zahărului, pentru că se comportă în aluat într-un mod similar. În acest caz, raportul dintre ingrediente nu trebuie ajustat. Totuși, atenție la timpul de preparare, prăjiturile care conțin fructoză necesită mai mult timp la coacere.

Ingrediente speciale. Unele ingrediente trebuie tăiate cu totul din rețete. Din păcate, diabeticii ar trebui să renunțe la miere, siropuri, marțipan, stafide, fructe confiate, coajă de portocală, smochine etc. Fructele cu coajă, migdale și fulgii de nucă de cocoș pot fi utilizate de către diabetici din cauza proporției, dar cu moderație, din cauza grăsimilor conținute.

Făina potrivită. Pentru a evita glucide în exces, diabeticii ar trebui să folosească făina de grâu specială pentru diabetici. Glucidele din această făină sunt absorbite mult mai lent de organism și nu duc la o creștere rapidă a zahărului în sânge.

Biscuiți pentru toată lumea. Pregătiți cât mai multe rețete de biscuiți. Pentru aceștia, veți avea nevoie de un aluat mai moale, care nu necesită atât de multă făină. Trebuie doar să respectați câteva reguli simple, înainte de coacere. Lăsați pentru un timp aluatul la dospit (încercați să-l lăsați chiar mai mult decât se recomandă). Dacă este un aluat pufos, căutați să-l turnați imediat ce l-ați preparat, pentru a rămâne cât mai pufos. Evitați ungerea cu margarină și făină a tăvii, cel mai bine folosiți hârtie de copt.

Comentează știrea

EscorteDinRomania.ro
28 martie 2015
EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi...

EscorteDinRomania.ro - Escorte Constanta, Escorte Cluj, Escorte Bucuresti, Escorte Iasi... www.EscorteDinRomania.ro -Escorte Constanta, Escorte Bucuresti, Escorte Brasov, Escorte Cluj, Escorte Iasi, Escorte Timisoara, Escorte Arad, Escorte Craiova, Escorte Targu Mures, Escorte Mures, Escorte Oradea, Escorte Satu Mare, Escorte Tulcea, Escorte Buzau, Escorte Pitesti... Lista detaliata pe judete pentru servicile de escorte din Romania si saloane de masaje erotice din Romania pe: www.EscorteDinRomania.ro escorte unice...

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Fructele de mare, de post sau nu?
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Meniu de iarnă antioboseală
Pagina a fost generata in 1.7681 secunde