Cum să ai buze perfecte

251
Cum să ai buze perfecte - buzeperfecte-1360159890.jpg
Buzele sunt cele mai sensibile părți ale feței. Se exfoliază și celu-lele moarte sunt eliminate frecvent.


Exfolierea. Buzele sunt cele mai sensibile părți ale feței. Pentru a ajuta exfolierea și a elimina asprimea fără a vătăma buzele încercați să le frecați fin cu o periuță de dinți uscată, cel puțin o dată pe săp-tămână.

Hidratarea. Puneți puțin balsam pe buze, apoi îndepărtați excesul înainte de a da cu ruj. Evitați însă balsamurile parfumate care vă vor tenta să lingeți instinctual buzele riscând astfel crăparea acestora. Dacă aveți buzele crăpate sau sângerează, tratați-le cu unguent hidrocortizon de 1%, eventual și un antibacterian.

Ruj. Cea mai bună soluție ar fi să alegi o formulă rezistentă în timp. Se poate folosi un creion neutru pe întreaga suprafață a buzelor, prevenind astfel aspectul nenatural al buzelor dat de decolorarea rujului ales.

Îngroșarea buzelor. Marchează cu gloss un punct din centrul buzei inferioare care să creeze iluzia dimensiunii. Culorile închise nu te vor avantaja în cazul unor buze subțiri, în acest caz recomandate sunt cele neutre și mai ales nuanțele de roz. Secretul stă însă în primul rând în strălucire.

Subțierea. Deși multe femei plătesc bani grei pentru un zâmbet senzual, buzele prea groase pot pune stăpânire pe restul feței. În acest caz evitați adăugarea unui contur închis la culoare și strălucitor care să creeze aparența unor buze duble și iluzia unor ochi prea mici. În acest caz este bine să folosiți doar culori naturale și mate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Pagina a fost generata in 0.5286 secunde