Vrei să impresionezi de la primele întâlniri? Iată ce nu trebuie să faci!

485
Vrei să impresionezi de la primele întâlniri? Iată ce nu trebuie  să faci! - intalniregreseli-1360159730.jpg
Este surprinzător cum greșelile neintenționate făcute de un bărbat în prima etapă a dezvoltării unei relații pot face o femeie să pună capăt unei povești, care ar fi avut perspective frumoase de creștere. Iată o listă de comportamente greșite care pot alunga o femeie care nu te cunoaște suficient de bine:


1. Inabilitatea de a citi semnalele pe care ți le trimite

Vezi o femeie atrăgătoare în partea opusă a camerei și încerci să-i prinzi privirea. Mergi către ea în timp ce o privești atent. Te așezi lângă ea și încerci să stabilești un contact vizual. Pare că nu ai noroc. Concluzia la care ar trebui să ajungi este că te-a remarcat însă nu este interesată. Iar bărbatul care nu acceptă acest lucru și continuă jocul cu o femeie dezinteresată va fi catalogat drept o persoană enervantă.

2. Încercarea agresivă de a-i intra în grații

Mulți bărbați par a crede că o modalitate excelentă de a-și dovedi interesul este să hărțuiască femeia, prin telefoane, smsuri, mailuri, iar pentru fiecare mesaj la care nu a primit un răspuns să trimită altul. Este o idee mai bună să încerci o dată sau de maximum două ori și dacă nu primești un răspuns din partea ei să renunți.

3. Să apari pe neașteptate

Este un lucru bun dacă femeia îți dezvăluie ora la care pleacă de la birou, însă este cu totul altceva ca tu să-i urmărești programul fără ca ea să știe. Nu vei face decât s-o sperii pentru că nimănui nu-i face plăcere să fie urmărit.

4. Să vorbești despre sex în timpul primelor întâlniri

Cele mai multe dintre femeile singure vor să aibă mai multe întâlniri pentru a putea filtra bărbații a căror singură preocupare este sexul. Astfel că, orice referire la sex în primele mesaje, telefoane sau întâlniri o va face să creadă că ești tipul de bărbat care are o singură fixație: sexul.

5. Invadarea spațiului personal

Întotdeauna există un bărbat care presupune că se poate așeza mai aproape de o femeie, chiar dacă ea găsește enervant lucrul acesta. Nu este chiar cea mai fericită idee să intri în spațiul personal al unei femei, până când limbajul corpului ei îți trimite semnale că ea este interesată de tine. (sursa:www.sfatulparintilor.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze perfecte
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Pagina a fost generata in 1.9008 secunde