Cum să ornezi casa în spiritul Crăciunului

192
Cum să ornezi casa în spiritul Crăciunului - orneazacasa-1418750206.jpg

Articole recomandate

Toată lumea știe că spiritul Crăciunului trebuie resimțit în fiecare colțișor din casă, nu doar în jurul bradului, iar dacă nu este prezent și la intrarea în locuință, chiar că avem probleme la acest capitol. Potrivit Lumea femeilor.ro, pe lângă "eroul principal" al sărbătorilor care se apropie - bradul – toată casa trebuie să îmbrace straie de sărbătoare, ca să-ți amintești și să te bucuri cu fiecare pas de această perioadă magică: nașterea Domnului și a Noului An. Cu următoarele lucruri simple, poți să ornezi în cel mai scurt timp și fără bani mulți, tot ce te înconjoară: 


1. Agață pe ușile de exterior și de interior coronițe naturale din brad, de dimensiuni medii și simplu decorate: câteva globulețe în maximum două 
dragi, vei trece pragul însuflețit de bucuria sărbătorilor de iarnă. Le puteți confecționa acasă, cu o cheltuială minimă.


2. Nici ferestrele nu trebuie date uitării, așa că optați pentru un aranjament din crenguțe de brad cu fundițe colorate sau câteva lumânări aprinse (poate chiar o instalație cu beculețe aprinsă). Este suficient pentru a delimita trecerea din exterior în interior într-un mod agreabil. 


4. Aprinde lumânările festive! Înfipte în sfeșnice cu stil, în aranjamente de sezon sau în suporți simpli, oricum ar fi, numaiaprinde-le! Vor însufleți atmosfera din casă și vor crea o scenografie de poveste! Până la urmă, oricât de aglomerată ar fi casa cu decorațiuni, sigur se găsește un colțișor în care să pui un mic aranjament din brad și/sau un ciorăpel tricotat alb-roșu, atenție, luminați de o lumânare, pentru ca magia să fie la ea acasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Pardoseli pentru o baie de lux
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Pagina a fost generata in 1.6428 secunde