Cum slăbesc rapid și sănătos vedetele

259
Cum slăbesc rapid și sănătos vedetele - cumslabescvedetele17fb-1392707738.jpg

Articole recomandate

Dacă doriți să știți care este cea mai scurtă cale de a obține un corp frumos ca și al vedetelor, vă oferim ocazia de a le citi destăinuirile:


l Halle Berry, de exemplu, cu cele cinci mese ale sale, este adeptul unei detoxifieri serioase, cu legume verzi și proaspete, de care ne recomandă să profităm din plin, indiferent de anotimp.
 
Atenție! Principiile de bază ale detoxierii sunt renunțarea la alcool, sare, zahăr, paste, lapte, cafeină și consumarea de fructe și legume, semințe, nuci și multă apă și ceai. Cu o asemenea alimentație, pielea va deveni mai sănătoasă, organismul va fi reîmprospătat și va funcționa mult mai bine. 


l Unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din Statele Unite, proprietarul Fitness Halls din Beverly Hills - Michael Alexander, pornind de la premisa că motorul metabolismului pornește de la primele raze ale dimineții, recomandă exerciții fizice în fiecare dimineață și ridicarea greutăților seara. Această combinație ne dă o stare bună și ne ajută să consumăm caloriile din timpul zilei fără prea mare efort.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : De ce e bine să mâncăm morcovi
Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : Nu poți să slăbești? Iată de ce!
Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru o digestie bună
Pagina a fost generata in 1.751 secunde