Dietă bazată pe sex

483
Un studiu recent arată că femeile sunt dispuse să aibă relații sexuale la sfârșitul unei zile lungi și obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este un mod de a pierde în greutate.
Cercetările arată că 76% dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.
Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au declarat că sunt mai fericite atunci când fac sex sau curățenie dacă aceste activități le ajută să ardă același număr de ca-lorii ca o ședință la sala de fitness.
"O jumătate de oră de relații sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii și poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcție de cât de activă este persoana", spune Kerry McCloskey, autoarea cărții "Dieta bazată pe sex".
Celebritățile vorbesc despre dieta bazată pe sex de mulți ani. Actrița din "Sex and the City" Kim Cattrall spune că activitatea sexuală este una dintre metodele folosite de ea în dietă, alături de exercițiile Pilates și antrenorul personal de sport, iar cântăreața Mel B spune că această dietă a ajutat-o să slăbească după naștere.
Se pare că exercițiile sexuale scad riscul de atacuri de cord și prelungesc viața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde