Joburi ciudate

100

Articole recomandate

Meseriile în lumea asta sunt foarte diferite. Dacă unii oameni au joburi la birou, alții lucrează toată ziua pe teren. Ce spuneți de oamenii care curăță găinațul de păsări de pe mașini sau care sunt angajați să trimită sms-uri în care anunță clientele că sunt în perioada fertilă? Iată câteva joburi ciudate și șocante, citate de Unica.ro. Ai vrea să lucrezi acolo?

Taxiuri speciale pentru femei. Orașul mexican Puebla beneficiază de o flotă specială de taxiuri roz, conduse exclusiv de femei. Taxiurile exclusiv feminine sunt destinate femeilor care se tem să urce în mașina unui bărbat necunoscut sau care au avut probleme cu taximetriști insistenți în trecut.

Curăță casele unde au avut loc crime. Dacă aveați impresia că meseria de gunoier este una murdară și urât mirositoare, stați să vedeți cu ce se ocupă unii oameni din străinătate. Compania Crime Scene Cleaners se ocupă cu debarasarea, curățarea și dezinfectarea locurilor în care s-au petrecut crime sau morți violente de orice natură. Poliția și familiile victimelor sunt mai mult decât recunoscătoare că nu trebuie ei să facă munca șocantă a acestora.

Curățători profesioniști de găinaț. O companie americană se ocupă de curățarea contra cost a găinațului păsărilor din oraș de pe mașini. Sistemul este simplu. Dacă îți găsești mașina în parcare plină de dejecții ale porumbeilor sau ciorilor, specialiștii sunt la un telefon distanță.

Serviciu de stat la coadă în locul tău. O firmă din Washington DC s-a gândit să ușureze viața oamenilor. Angajații lor sunt plătiți să stea la cozi în locul clienților. Comenzile se fac online și tu poți ajunge exact când îți vine rândul pentru a efectua plata. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai succes în carieră
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Avantajele unui job de coșmar
Pagina a fost generata in 1.6037 secunde