Motive să-ți faci planuri de călătorie iarna

52

Articole recomandate

Dacă nu ți-ai epuizat bugetul pentru o vacanță la suprapreț de sărbători, sunt cel puțin zece motive pentru care ar trebui să te gândești serios să călătorești iarna. În cele mai multe locuri este extra-sezon și prețurile la cazare sunt mult mai mici.

Și pentru ca oferta să fie și mai ademenitoare, hotelierii ori proprietarii de pensiuni îți oferă și servicii din afara ofertelor obișnuite, fără să fie nevoie de niciun cost suplimentar: un transfer gratuit de la aeroport, acces la piscină, o masă în plus sau chiar și o excursie în împrejurimi. Mai mult decât atât, pentru a încuraja doritorii să călătorească în această perioadă a anului, până și companiile aeriene au prețuri bune la biletele de avion.

Te poți bucura de Piețele de Crăciun

De cum scad ceva mai mult temperaturile, marile orașe ale Europei se gătesc de sărbătoare. Din noiembrie până pe 6 ianuarie, căsuțele cochete din lemn prind viață în locurile importante din oraș. La Budapesta, Viena sau Strasbourg, aromele vinului fiert și ale turtei dulci se răspândesc amețitor, iar lucrușoarele făcute cu drag de meșterii populari sunt numai bune de luat în bagaje - pentru tine și pentru cei care au rămas acasă. Oricât de frumos ar fi Strasbourgul în celelalte anotimpuri, trebuie să recunoști că de sărbători e magic.

Fă-ți iarna căruță și vara sanie

Sigur ai auzit de vorba asta românească ce se aplică perfect atunci când vine vorba de planificat vacanțe și călătorii. În luna februarie, mai toate agențiile scot la bătaie ofertele pentru sezonul estival. Reducerile pentru early booking ajung și până la 40%, așa că nu strică să arunci un ochi din timp pe site-urile de profil.

(Sursa: www.ghiduri-turistice.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Nu pleca pe munte fără…
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vizitează Brașovul la pas
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi de călătorie
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum te deplasezi în Roma
Pagina a fost generata in 1.7086 secunde