Poate fi muzica un pericol pentru copii?

223
1
Poate fi muzica un pericol pentru copii? - muzicapericol-1401469405.jpg

Articole recomandate

Din păcate, în ziua de azi, până și muzica îi poate influența negativ pe cei mici. Pentru a-i proteja de o asemenea influență, potrivit specialiștilor Copilul.ro, părinții ar trebui să aibă grijă ca micuții lor să nu asculte cântece cu mesaje periculoase, măcar la vârste fragede.
Cei de peste 16-17 ani pot face diferența între o melodie și o realitate, între persoana din viața de zi cu zi și cântărețul de pe scenă. Cei mai mici s-ar putea să confunde unele aspecte și să creadă că este "cool" să fii rebel, să faci sex cu toți cei pe care îi cunoști, să consumi alcool.
Dacă adolescentul dumneavoastră nu vrea să renunțe la muzica preferată, ascultați împreună cu el melodiile și comentați ceea ce spune artistul. Explicați-i că un cântăreț este în același timp și un actor, că personalitatea lui de pe scenă nu corespunde întotdeauna cu cea reală (de exemplu, o femeie fatală pe scenă poate să fie o mamă model în viața reală), că artiștii spun unele lucruri pentru că sunt la modă, nu neapărat pentru că ar crede în ele.


Comentează știrea

browse around this website
4 iunie 2014
browse around this website

electronic cigarette forum Stiri Diverse : Poate fi muzica un pericol pentru copii? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online browse around this website http://shannonsellsmnhomes.com/dekang-e-liquid-50ml/roug-vaping-on-top-of-vaporizer-review-ratings.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3857 secunde