Vrei picioare frumoase? Iată ce trebuie să faci

238
Vrei picioare frumoase? Iată ce trebuie să faci - picioarefrumoase-1374583353.jpg

Articole recomandate

Nu îndrăznești să-ți pui o fustă mini sau pantaloni scurți pentru că picioarele tale nu arată bine? Iată ce ar trebui să faci:

Masează puternic. Unul dintre motivele pentru care partea din spate a coapselor are un aspect neplăcut este circulația defec-tuoasă, îngreunată mai ales de faptul că ne petrecem ore bune așezate pe scaun. Fă-ți un obicei din a-ți masa zona cu fiecare ocazie: dimineața când te îmbraci, cu un dispozitiv anticelulitic cu "țepi", înainte de duș (execută un masaj uscat cu o perie aspră), la duș - cu un scrub - și, nu în ultimul rând, atunci când îți hidratezi pielea sau aplici o soluție împotriva celulitei.

Dacă te ții de acest antrenament, vei putea vedea rezultate în mai puțin de o săptămână.

Alege o formulă avansată. Da, e foarte adevărat faptul că soluțiile pe bază de cafeină vin de hac celu-litei de ani buni, însă noua ge-nerație de anti-celulitice aduce îmbunătățiri în branșă, dovedindu-și eficacitatea cu ajutorul unor ingrediente testate îndelung în îngrijirea tenului, precum retinol sau peptide.

Ce trucuri anti-celulită sunt cu adevărat eficiente? Procură-ți un produs de ultimă oră și folosește-l cu regularitate, atât dimineața, cât și seara, iar aspectul pielii se poate schimba radical în mai puțin de două săptămâni.

"Supradozează" antioxidanții. Fructele bogate în antioxidanți ajută mult în lupta cu radicalii liberi (aceștia din urmă distrug colagenul și scad fermitatea pielii. Totuși, nu exagera mâncând o cantitate prea mare de fructe, care, mai ales asociate cu alte tipuri de alimente, pot favoriza îngrășarea. Poți suplimenta aportul de vitamine folosind suplimente alimentare naturale (vitamina C, E, suplimente de coenzima Q10, etc.)

Nu în ultimul rând, află că multe alte suplimente ali-mentare - uleiul de pește, uleiul de primulă, carnitină, lecitina din soia sau gingko biloba, sunt recomandate în lupta cu "coaja de portocală".

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Arsuri solare? Așa le tratezi
Pagina a fost generata in 1.7766 secunde