Administraţia Canalelor Navigabile: Lucrări de reabilitate a portului Luminiţa

320
Administraţia Canalelor Navigabile: Lucrări de reabilitate a portului Luminiţa - 1-1699618251.jpg

Articole de la același autor

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa are în derulare, în această perioadă, mai multe contracte de execuţie lucrări care au ca obiect modernizarea şi extinderea capacităţii de operare a porturilor de pe cele două canale navigabile: Canalul Dunăre-Marea Neagră şi Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari.

Unul dintre proiecte are în vedere „Modernizarea şi extinderea capacităţii de operare în portul Luminiţa”, obiectivul constând în creşterea volumului de mărfuri tranzitate pe căile navigabile interioare prin modernizarea, reabilitarea şi extinderea capacităţii de operare în portul Luminiţa în vederea oferirii de condiţii optime pentru transportul naval de mărfuri.

„La această dată, în cadrul proiectului se execută lucrări la reţeaua de alimentare cu apă, canalizarea întregului port, precum şi lucrări de împrejmuire a incintei portuare. La sfârşitul proiectului, fiecare dană va beneficia de apă curentă şi energie electrică”, au transmis reprezentanţii CN ACN.

Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 2 - Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Obiectiv Specific 2.4 - Creşterea volumului de mărfuri tranzitate prin terminale intermodale şi porturi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde