Antifrauda vânează "păcătoșii" care încalcă legile scrise ale Fiscului

117
Antifrauda vânează
Piețele agroalimentare au devenit ținta controalelor autorităților de stat, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale. Iată după ce Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor a declanșat campania de inspecții la vânzătorii de ouă, a venit rândul Direcției Generale Antifraudă Fiscală să intre în acțiune.

Peste 200 de inspectori ai instituției vor verifica modul de fiscalizare a veniturilor obținute din vânzarea produselor alimentare. Sunt vizate, în special, comerțul cu carne, ouă, legume, fructe și alte produse specifice perioadei. Controalele se desfășoară la nivel național și au în vedere atât piețele agroalimentare și magazinele specializate, cât și circuitele de aprovizionare aferente. Acțiunea de control se realizează în echipe comune cu comisari ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului și reprezentanți ai Ministerului Agriculturii.

„Păcătoșii” care încalcă legile scrise ale comerțului, securității alimentare și ale Fiscului înainte de Sfânta Sărbătoare a Creștinătății vor fi pedepsiți cu vârf și îndesat! Păzea!Pagina a fost generata in 0.7786 secunde